Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ & ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Σε μία πραγματική γιορτή και διαφήμιση για τον πανεπιστημιακό αθλητισμό και όχι μόνο, τη περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι δύο μεγάλοι τελικοί του εσωτερικού πρωταθλήματος φοιτητριών και φοιτητών.
Το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που από νωρίς, στις 15:30, που ξεκινούσε ο τελικός των γυναικών έως αργά το βράδυ, στις 21:30, όπου τελείωσε ο τελικός των ανδρών, ήταν εκεί και παρότρυνε τις ομάδες, τους παίκτες-τριες, αλλά και απόλαυσε ένα πλούσιο θέαμα.
Η φετινή διοργάνωση έδειξε πώς μας περιμένουν ακόμα πιο επιτυχημένες τις επόμενες χρονιές αφού η συμμετοχή, ο παλμός και η ένταση που έδειξαν όλες οι ομάδες κατά τη διάρκεια των δύο πρωταθλημάτων ήταν άξιες πολλών συγχαρητηρίων.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχαμε την αλλαγή πρωταθλητή στις γυναίκες αφού οι περσινές πρωταθλήτριες CH.ENG έχασαν δύσκολα με 3-1 σετ από τις δυναμικές MAFIAS.
Στις περισσότερες φάσεις η μπάλα στη κυριολεξία δεν έπεφτε κάτω με το πάθος και τις εκπληκτικές άμυνες των δύο ομάδων.Σε έναν αγώνα που είχε διάρκεια δύο ώρες οι MAFIAS αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες 2014 με τα σετ να διαμορφώνονται ως εξής:

ΜΑFIAS - CH.ENG
1o  25      -      23
2o  25     -      22
3o  18     -      25
4o  25    -       21

ΜVP του πρωταθλήματος αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Ντόζη από την ομάδα MAFIAS.


Στον μεγάλο τελικό των ανδρών οι εκπληκτικές φάσεις με επιθέσεις, άμυνες και μπλόκ έκαναν όλους να ξεχάσουν πως βρίσκονταν θεατές σε έναν αγώνα πανεπιστημιακού πρωταθλήματος και τους μετέφεραν σε αγώνα πρωταθλήματος υψηλών κατηγοριών.
Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και με διάρκεια δύο ωρών η ομάδα ΑΣΣΟΣ κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια επικρατώντας με 3-1 σετ της ομάδας ΤΡΥΠΑΝΙΑ, με το τελευταίο σετ να κρίνεται στους 30-28 πόντους και τα setball να αλλάζουν εκατέρωθεν. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά το 2008 πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα ανδρών και η συνέχεια αναμένεται τις επόμενες χρονιές ακόμα πιο συναρπαστική.


Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΑΣΣΟΣ - ΤΡΥΠΑΝΙΑ
1ο 25    -   19
2ο 18    -   25
3ο 25    -   20
4ο 30    -   28

MVP πρωταθλήματος φοιτητών ο SERAJ από την ομάδα ΑΣΣΟΣ

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, στους διαιτητές Γιώργο Δρανίτσα, Γιάννη Μπέλλο, Ηλιάνα Κουμπλή, Ελένη Γεροβασίλη, Απόστολο Κυριακόπουλο και Φωτεινή Μπουκουβάλα, που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και στον εκπληκτικό φωτογράφο Κων/νο Τσάφη για το υπέροχο υλικό που έδωσε και είναι στη διάθεση όλων των παικτών-τριων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου