Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

Για τη πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος φοιτητριών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ -ΑΜΑΖΟΝΕΣ  3 - 0
Οι δύο ομάδες νεοσύστατες στο φετινό πρωτάθλημα έπαιξαν όμορφο βόλλευ και έδειξαν πως θα είναι δυνατοί αντίπαλοι για κάθε ομάδα που θα τους αντιμετωπίσει. Για το πρώτο παιχνίδι και οι δύο ομάδες ήταν σαφώς μουδιασμένες, αλλά με το καιρό είναι σίγουρο πως θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Στο τέλος η ομάδα της ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ κάνοντας λιγότερα λάθη πήρε τη νίκη με 3-0 σετ.











Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής:
1ο 25 -20
2ο 25- 20
3ο 25 - 21



XHM.MHXANIKOI (CH.ENG.) - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ   1-3

Στο πιο συναρπαστικό και θεαματικό αγώνα της πρώτης αγωνιστικής και των δύο ομίλων η νεοσύστατη ομάδα της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ έκανε την έκπληξη και κέρδισε πολύ δύσκολα τη περσινή φιναλίστ και προπέρσινη πρωταθλήτρια ομάδα των ΧΗΜ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (CH.ENG.).
Η CH.ENG. εμφανίστηκαν με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους τα οποία έδειξαν πως θα προσφέρουν πολλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα κάνουν τη διαφορά. Να σημειωθεί πως έπαιζαν με τραυματισμένη τη βασική τους πασαδόρο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ δεν άξιζε τη νίκη. Κάθε άλλο μάλιστα προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα με πολύ όμορφες φάσεις και πολλές εναλλαγές στο σκορ. Η ομάδα της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα με μία πολύ έμπειρη και καλή πασαδόρο, με πολύ καλές υποδοχές, έξυπνα περάσματα και ίσως να σπάσει τη κυριαρχία των MAFIAΣ & CH.ENG.












Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής:
1ο 19-25
2ο 25-17
3ο 23-25
4ο 19-25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α  ΦΑΣΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ             15 BALL BUSTERS          10 ΣΣΑΣ                    ...