Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

Για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο εσωτερικό πρωτάθλημα φοιτητριών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΙΑΤΡΙΚΗ - MAFIAS  0-3

H ομάδα MAFIAS συνέχισε νικηφόρα και στο δεύτερο αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που έφτασε πέρυσι στον ημιτελικό και παρουσιάστηκε με απουσίες.
Παίχτηκε όμορφο βόλλευ με δυνατές και μεγάλες σε διάρκεια φάσεις, αλλά η εμπειρία και πάνω από όλα το δέσιμο της ομάδας MAFIAS έφερε τη νίκη για την ομάδα τους. Στο τελευταίο σετ τραυματίστηκε η αρχηγός των MAFIAS, με την ομάδα της να μην επηρεάζεται αγωνιστικά. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, αν και το θεωρούμε βέβαιο με τη δυναμικότητα και τη θέληση της συγκεκριμένης παίκτριας.
Η ΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει πολύ καλό σύνολο που θέλει να "βρεθεί" μεταξύ τους και με τη προσθήκη των παικτριών που έλειπαν, θα δείξει σίγουρα ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο.



Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής:
ΙΑΤΡΙΚΗ - MAFIAS 0 -3
1o 14 -25
2o 11 -25
3o 16 -25
Διαιτητής: Μπέλλος Ι.



ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΤΕΦΑΑ 0 -3

Στον δεύτερο αγώνα αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες που έχασαν στη πρώτη αγωνιστική. Και οι δύο εμφανίστηκαν με τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Η ομάδα του ΤΕΦΑΑ όμως έδειξε πως δούλεψε αρκετά το διάστημα αυτό και κατάφερε να επικρατήσει με καλές υποδοχές και επιτυχημένες επιθέσεις σε κρίσιμα σημεία. Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ έδειξε πως με το πέρασμα των αγώνων δένει σαν ομάδα και θα αποτελέσει δυνατό αντίπαλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.












Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής:
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΤΕΦΑΑ 0 -3
1ο 11-25
2ο 20-25
3ο 21-25
Διαιτητής: Δρανίτσας Γ.



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. MAFIAS                   6
2. ΙΑΤΡΙΚΗ                  3
3. ΤΕΦΑΑ                    3
4. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ   0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα και της ομάδας του ΧΗΜΙΚΟΥ  σας ανακοινώνω νέο πρόγραμμα αγώνων Παρακαλώ να γίνει προσπάθεια να μην γ...