Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

FINAL-FOUR ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Πλούσιο θέαμα και πολύ δυνατές μονομαχίες είχαν οι δύο ημιτελικοί του Πρωταθλήματος Φοιτητών.
Οι 4 ομάδες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν δυνατά και κυριολεκτικά "η μπάλα δεν έπεφτε κάτω"!


Στο πρώτο ημιτελικό η πρώτη ομάδα στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΑΣΣΟΣ αντιμετώπισε τη ΣΣΑΣ. Η ΑΣΣΟΣ με πολύ καλό σύνολο έπαιξε ομαδικά και κέρδισε όχι τόσο εύκολα όσο μαρτυρεί το τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά η ΣΣΑΣ ξεκίνησε μουδιασμένα το πρωτάθλημα αλλά έκανε μία πολύ δυνατή πορεία προς το τέλος που της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά και προετοιμάζεται πια για την επόμενη σεζόν πιο δυνατή.
ΑΣΣΟΣ - ΣΣΑΣ 3-0
Τα σετ:
25 - 22
25 - 14
25 -22


Στο δεύτερο ημιτελικό η αγωνία ήταν μεγάλη και οι εναλλαγές στο σκορ πάρα πολλές. Οι δύο ομάδες είναι από τις πιο δεμένες σε όλο το πρωτάθλημα αλλά και οι πιο σταθερές σε απόδοση. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Πολυτεχνείου μπήκε δυνατά προηγήθηκε ακόμα και με 23-18 αλλά η ομάδα ΤΡΥΠΑΝΙΑ, που δεν παρατούσε σε κανένα σημείο τον αγώνα, μείωσε σε 23-22, όμως δε κατάφερε τελικά να το κατακτήσει. Τα επόμενα δύο σετ κύλησαν στο ίδιο μοτίβο με όμορφες φάσεις, μπλοκ και άμυνες με την ομάδα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ να παίρνει τελικά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 5ης Ιουνίου.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - ΤΡΥΠΑΝΙΑ 3-0
Τα σετ:
25-22
25-18
25-23ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και ΑΣΣΟΣ θα αναμετρηθούν τη Παρασκευή 05 Ιουνίου στον μεγάλο τελικό με την ομάδα ΑΣΣΟΣ να θέλει να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα και το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ να θέλει να ξεκινήσει τη συμμετοχή του στο εσωτερικό πρωτάθλημα κατακτώντας και το τίτλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου