Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ MAFIAS

Ο μεγάλος τελικός δικαιολόγησε απολύτως τη λέξη μεγάλος που έχει αφού οι δύο ομάδες ήθελαν τόσο πολύ το κύπελλο που κυριολεκτικά η μπάλα δεν έπεφτε κάτω. Εκπληκτικές άμυνες και από τις δύο ομάδες έβγαιναν  σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τελικό νικητή την ομάδα MAFIAS που κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα. Οι φοιτήτριες της ομάδας BAKERS έδειξαν πως βρίσκονται επάξια στον τελικό αφού μονομάχησαν μέχρι τέλους για τον τίτλο και αν δεν είχαν την ατυχία να τραυματιστεί η πολύ καλή έως εκείνη τη στιγμή διαγώνιος τους τα πράγματα ίσως να έπαιρναν άλλη τροπή.
MAFIAS - BAKERS 3-1


Το πρώτο σετ κράτησε 37' αφού οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο και οι φάσεις διαρκούσαν αρκετή ώρα με τελικό νικητή την ομάδα MAFIAS. Στο δεύτερο σετ η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος έπαιξε καλύτερα και το κατέκτησε με 20-25. Στο τρίτο σετ οι φοιτήτριες των MAFIAS προηγήθηκαν ακόμα και με 15-08 αλλά οι φοιτήτριες των BAKERS με έναν εξαιρετικό σερί γύρισαν το ματς και προηγήθηκαν με 15-16, αλλά το έχασαν στις λεπτομέρειες με 25-22. Στο τέταρτο σετ οι BAKERS εμφανώς επηρεασμένες από το τραυματισμό της συμπαίκτριάς τους πάλεψαν αλλά τελικά η εμπειρία και το δεμένο σύνολο των MAFIAS το κατέκτησε με 25-21 και γεύτηκαν για δεύτερη χρονιά το τίτλο του πρωταθλητή.
η κλήρωση με λίγο άγχος

το ζέσταμα 





η παρουσίαση του αγώνα



δυνατές φωνές για τη νίκη




αγωνία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα



για άλλη μια χρονιά γεμάτες οι κερκίδες


η άτυχη παίκτρια δεν μπορεί να το πιστέψει

οι νικήτριες ένα κουβάρι

MVP του πρωταθλήματος και του μεγάλου τελικού αναδείχθηκε η φοιτήτρια του Φυσικού και παίκτρια των MAFIAS Ιωαννίδου Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα και της ομάδας του ΧΗΜΙΚΟΥ  σας ανακοινώνω νέο πρόγραμμα αγώνων Παρακαλώ να γίνει προσπάθεια να μην γ...