Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Έφτασε η ώρα των μεγάλων τελικών και πρωταθλητών των εσωτερικών πρωταθλημάτων φοιτητριών και φοιτητών.

Το πρόγραμμα των τελικών έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/06

15:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ

MAFIAS - CH.ENG

Το ζευγάρι του περσινού τελικού ξανά και φέτος θα φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες με τις MAFIAS από αουτσαιντερ περυσι, αφού είχαν κερδίσει το ΤΕΦΑΑ στον ημιτελικό, βρίσκονται φέτος φαβορί, αήττητες και πρώτες στη βαθμολογία στη κανονική διάρκεια. Θέλουν να πάρουν το κύπελλο απέναντι στις περσινές πρωταθλήτριες που φέτος η πορεία τους στην αρχή δεν ήταν ανάλογη με τη περσινή αλλά προς το τέλος βρήκαν τον εαυτό τους και φαίνονται έτοιμες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.


19:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΣΣΟΣ - ΤΡΥΠΑΝΙΑ

Το ζευγάρι του τελικού έχει να μας προσφέρει πολύ πλούσιο θέαμα αφού κατά τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ όμορφο βόλλευ με εντυπωσιακές άμυνες και επιθέσεις. Η ομάδα ΑΣΣΟΣ έφτασε αήττητη στον τελικό και η ομάδα ΤΡΥΠΑΝΙΑ κέρδισε στον χτεσινό ημιτελικό και κατάφερε να πάρει το δεύτερο εισιτήριο.



Μετά το τέλος κάθε τελικού θα γίνουν οι απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες καθώς και οι βραβεύσεις στους MVP των τελικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α  ΦΑΣΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ             15 BALL BUSTERS          10 ΣΣΑΣ                    ...