Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

Τα αποτελέσματα των αγώνων του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος φοιτητριών έχουν ως εξής:

MAFIAS - ΤΕΦΑΑ  3-0

Σετ:
1ο 25 -11
2ο 28  -26
3ο 25 -14





Για άλλον έναν αγώνα η ομάδα MAFIAS έδειξε τη σταθερή της απόδοση και το δέσιμο που έχουν. Παρ΄όλα αυτά το ΤΕΦΑΑ έδειξε πως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα είναι η ομάδα ρυθμιστής και θα κυνηγήσει επάξια μια θέση στη τετράδα και στο final-four. Η πολύ καλή υποδοχή της MAFIAS έκρινε το παιχνίδι και αν το δεύτερο σετ δεν χανόταν στις λεπτομέρειες απο το ΤΕΦΑΑ, ο αγώνας ίσως να έπαιρνε άλλη τροπή.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΙΑΤΡΙΚΗ 0-3

Σετ:
1o 07-25
2o 24-26 30 11-25




















Η ομάδα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ βρήκε τον καλό της εαυτό και σχεδόν πλήρης αυτή τη φορά ξέσπασε στην ομάδα της ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ επικρατώντας εύκολα με 3-0 σετ, εξαιρώντας το δεύτερο σετ στο οποίο έγινε μάχη. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα βρει την ΙΑΤΡΙΚΗ πιο δυνατή από πέρυσι και οι μάχες για μια θέση στη τετράδα θα είναι πολλές. Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ αγώνα με αγώνα δείχνει σαφώς καλύτερο πρόσωπο και στο δεύτερο γύρο θα έχει την ευκαιρία να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα μιας και η κλήρωση των ομίλων ήταν άτυχη για αυτή αφού έπεσε με τις περσινές πρωταθλήτριες, τις περσινές φιναλιστ και μία καινούργια μεν αλλά δυνατή ομάδα του ΤΕΦΑΑ.


ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2ου ομίλου)

1. MAFIAS   9
2. IATΡΙΚΗ  6
3. ΤΕΦΑΑ    3
4. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α  ΦΑΣΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ             15 BALL BUSTERS          10 ΣΣΑΣ                    ...