Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ

Tα αποτελέσματα των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα πρωταθλήματα φοιτητών και φοιτητριών έχουν ως εξής:

Πρωτάθλημα Φοιτητών 1ος όμιλος

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  0-3
Σε έναν όμορφο αγώνα οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και χάρηκαν το παιχνίδι. Η ομάδα του Πολυτεχνείου συνέχισε νικηφόρα και μπαίνει ψηλά πλέον στη βαθμολογία στην έναρξη του δεύτερου γύρου. Η Αρχιτεκτονική έδειξε το καλύτερο έως τώρα πρόσωπό της και η δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις άρχισε να τους βγαίνει και στους αγώνες. Μπορεί να μπαίνει μειονεκτικά στο δεύτερο γύρο όσον αφορά τη βαθμολογία αλλά σίγουρα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.
1ο 23 - 25
2ο 20 - 25
3ο 20 - 25

ΤΡΥΠΑΝΙΑ - ΤΕΦΑΑ  3-0 (άνευ αγώνος)


Πρωτάθλημα Φοιτητριών 1ος όμιλος

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ - ΑΜΑΖΟΝΕΣ 3 -0 
Συνεχίζοντας το σερί νικών η Φαρμακευτική και με απουσίες, επικράτησε σχετικά εύκολα της ομάδας Αμαζόνες, οι οποίες φάνηκε πως δούλεψαν αρκετά και αρχίζουν να παίζουν ομαδικό και όμορφο βόλλευ, παρόλο που η ομάδα απαρτίζεται καθαρά από άτομα που έως τώρα δεν είχαν βρεθεί ποτέ μεταξύ τους. Ο δεύτερος γύρος θα βρει τις δύο ομάδες σε διαφορετικές θέσεις βαθμολογικά αλλά σίγουρα και με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής:
1ο 25-15
2ο 25-14
3ο 25-09


ΧΗΜ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (CH.ENG.) - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ  3 -0 

Η ομάδα Χημ. Μηχανικοί επικράτησαν εύκολα, παίζοντας με την ομάδα της Οδοντιατρικής που είχε αρκετές απουσίες και τελευταία στιγμή συμπλήρωσαν εξάδα. Ο δεύτερος γύρος αναμένεται και για τις δυο ομάδες πιο δύσκολος και σίγουρα θα εμφανιστούν πιο έτοιμες και δεμένες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου