Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ A.U.TH. VOLLEY

Το τμήμα πετοσφαίρισης του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου του Α.Π.Θ. σας εύχεται καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη, ευτυχία και πολύ χαμόγελο.

Τα δύο συναρπαστικά πρωταθλήματα των φοιτητών & φοιτητριών θα ξεκινήσουν στις 16/01, αναμένεται να προσφέρουν υπέροχο θέαμα με μεγάλο αριθμό αγώνων και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Μαϊου.

Το πλήρες πρόγραμμα των δύο πρωταθλημάτων με ημερομηνίες και τους αγώνες της κάθε αγωνιστικής, θα αναρτηθεί μέσα στη βδομάδα.

Όλες οι ομάδες και συμμετέχοντες θα πρέπει να ελέγξουν τις μέρες και ημερομηνίες που αγωνίζονται έτσι ώστε να κανονίσουν το πρόγραμμά τους και να κανονίσουν τυχόν αλλαγές που ίσως χρειαστούν. Η δυνατότητα αλλαγών είναι περιορισμένη, θα γίνετε κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των ομάδων και η ημερομηνία αλλαγής του εκάστοτε αγώνα θα πρέπει να είναι μέσα στη βδομάδα που έχει αρχικά προκαθοριστεί η αγωνιστική. Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινώνονται στην αρχή κάθε βδομάδας.

Καλή αγωνιστική φοιτητική χρονιά, με πολύ θέαμα και VOLLEY !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α  ΦΑΣΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ             15 BALL BUSTERS          10 ΣΣΑΣ                    ...