Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Έφτασε η ώρα των μεγάλων τελικών και πρωταθλητών των εσωτερικών πρωταθλημάτων φοιτητριών και φοιτητών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/06

16:00 ΤΕΛΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ

MAFIAS - BAKERS


Oι περσινές πρωταθλήτριες απέναντι στη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα MAFIAS που έχει συμμετάσχει δύο συνεχόμενες φορές σε τελικό και κατέκτησε τη μία, απέναντι στην ομάδα BAKERS, η οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς (λόγω μη συμμετοχής της στο πρώτο γύρο) και κάνοντας μια εκπληκτική πορεία με αποκορύφωμα τον ημιτελικό, όπου κέρδισε την αήττητη έως τότε ομάδα της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ.
Το ζέσταμα των ομάδων θα ξεκινήσει στις 16:00. 

18:00 ΤΕΛΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΣΣΟΣ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


Οι περσινοί πρωταθλητές απέναντι σε μια πολυ καλά οργανωμένη ομάδα που ήρθε για να μείνει. Η ομάδα ΑΣΣΟΣ που κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι, απέναντι στην ομάδα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ που συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και ευελπιστεί να κατακτήσει το τίτλο. Οι ομάδες έχουν πολύ καλό σύνολο και ο αγώνας αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.
Το ζέσταμα των ομάδων θα ξεκινήσει στις 18:00.


Οι απονομές των πρωταθλητών, δευτεραθλητών και των MVP θα γίνουν μετά το τέλος του τελικού των Φοιτητών. 

Μετά το τέλος του τελικού του Πρωταθλήματος Φοιτητριών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όσων ομάδων καθώς και φοιτητών-φοιτητριών που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για τα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α  ΦΑΣΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ             15 BALL BUSTERS          10 ΣΣΑΣ                    ...