Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ύστερα από τον καλύτερο σε ποιότητα αγώνα, με εντάσεις, αψιμαχίες, εκπληκτικές άμυνες, μπλοκ και επιθέσεις, καθώς και με εκπληκτικές εναλλαγές στο σκορ, η ομάδα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ κατέκτησε τη κορυφή του Εσωτερικού Πρωταθλήματος Φοιτητών για τη περίοδο 2014-2015.

ΑΣΣΟΣ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  1-3
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2014-2015

Ο μεγάλος τελικός τα είχε όλα και σε μεγάλο βαθμό.
Το πρώτο σετ ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά αφού οι περσινοί πρωταθλητές ΑΣΣΟΣ προηγήθηκαν με 24-19 και το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ κάνοντας ένα σερί 7-0! γύρισε το σετ και το κατέκτησε με 24-26.
Τα υπόλοιπα σετ ήταν αμφίρροπα με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και την ομάδα ΑΣΣΟΣ να κατακτά το δεύτερο με 25-23. Το τρίτο σετ άνηκε απόλυτα στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ αφού το κέρδισε με 18-25. Το τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ είχε την αναμενόμενη ένταση με τρεις κόκκινες κάρτες να δείχνονται δικαιολογημένα από τον διαιτητή και με το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ να το κατακτά πολύ δύσκολα στις λεπτομέρειες με 23-25.
Οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες όλης της σεζόν και δικαιολογημένα βρέθηκαν στον τελικό, όπου και χάρισαν ένα πλούσιο και όμορφο θέαμα σε όλους αυτούς που γέμισαν τις κερκίδες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.
η κλήρωση

το ζέσταμα των ομάδων 

με γεμάτες κερκίδες από την αρχή 



η παρουσίαση του αγώνα

τόνωση της ψυχολογίας για νίκη

πάρα πολλές οι όμορφες φάσεις



οι πρωταθλητές
MVP του τελικού και του εσωτερικού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο φοιτητής του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Ευγενίδης Παναγιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα και της ομάδας του ΧΗΜΙΚΟΥ  σας ανακοινώνω νέο πρόγραμμα αγώνων Παρακαλώ να γίνει προσπάθεια να μην γ...